Stoomman, uw toegewijde partner in terrasvernieuwing!

Terrasreiniging

Terrasreiniging

Hoe werken wij?

De stoomman werkt ecologisch en duurzaam. Wij gebruiken uitsluitend water. Bij onze manier van werken komen geen chemicaliën of bestrijdingsmiddelen aan bod. Doordat we water omzetten in stoom blijft u terras intact, dit in tegenstelling tot de traditionele hogedruk reiniger. Hierdoor kunnen we elke terrassoort grondig reinigen. (niet tevreden = geld terug)

Waarom werken met stoom?

Water wordt verhit tot 150 graden zodat de celstructuur van alg, mos en groenaanslag vernietigd wordt. Hierbij zal ook al het overige onkruid afsterven. 

Met geavanceerde stoomreinigingstechnologieën brengen wij nieuw leven in uw terras. Onze krachtige stoombehandeling verwijdert grondig vuil, vet en aanslag, waardoor uw terras straalt als nooit tevoren.

Diepgaande Reiniging:

Diepgaande Reiniging: Onze stoomreinigers dringen diep door in elk oppervlak, reinigen grondig en verwijderen hardnekkige vlekken, mossen en algen.

Milieu vriendelijk:

Wij zetten in op duurzaamheid! Onze stoomreinigingstechnologie gebruikt geen agressieve chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw terras en het milieu.

Snelle Resultaten:

In een mum van tijd transformeren we uw terras tot een frisse en uitnodigende ruimte, zodat u snel weer kunt genieten van de buitenlucht.

Langdurig Effect:

Door grondig te reinigen met stoom, bieden we niet alleen directe verbeteringen, maar zorgen we ook voor langdurige resultaten, waardoor uw terras langer mooi blijft.

Vanaf €3,95 p/m²

Kies voor Stoomman en ontdek de magie van stoomreiniging voor uw terras. Geef uw buitenruimte de make-over die het verdient en geniet van een vernieuwd terras alsof het net is aangelegd!

{

Stoomman heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende terrasreinigingsservice! Mijn terras, dat jarenlang te maken had met hardnekkig vuil en onooglijke vlekken, ziet er nu absoluut schitterend uit.

Peter Janssen

Het team van Stoomman was niet alleen professioneel en efficiënt, maar ook uiterst vriendelijk en klantgericht. Vanaf het eerste contact gaven ze blijk van expertise en betrokkenheid bij het herstellen van de oorspronkelijke glans van mijn terras.

Kasia van Droom